Mobirise review

KURS & WORKSHOPS

Ta syklingen din til et nytt nivå.

Lær teknisk sykling fra Norges beste trialsyklister, og bli en dyktigere syklist, enten du sykler på landeveien, i skogen eller til jobben.

Hvem passer kursene våre for?

Vi laget en liten liste over hvem kursene passer for, men det er på ingen måte begrenset til det du leser under. Er du usikker på om kursene passer for deg, kan du sende oss en e-post, og vi skal svare deg så raskt og godt som mulig.

  • BLI BEDRE I TERRENGET- Terrengsykling stiller store krav til balanse og kontroll på sykkelen. Trialsykling stiller enda større krav til dette, og derfor kan vi lære deg noen av våre tips, teknikker og hemmeligheter, som vil kunne gi deg bedre flyt og større mestring på din neste tur i skogen. Passer både for mosjonerende stisyklister og konkurrerende rundbanesyklister.
  • BLI TRYGGERE PÅ LANDEVEIEN - Landeveissykling er en brutal idrett, med mye fall. Hva om du kunne unngått noen av disse fallene ved å bli en tryggere og bedre syklist? Med kurs fra oss blir du i stand til å hoppe over små hindringer, bedre til å holde balansen og generelt øke din sykkelkontroll.
  • BLI USTOPPELIG PÅ VEI TIL JOBB - Å sykle til jobben kan by på mange utfordringer. Fortauskanter, sølepytter og trapper for å nevne noe. Med et kurs fra oss, er du bedre rustet til å hoppe opp fortauskanten, hoppe over sølepytten og sykle ned trapper.

Hvilke kursmuligheter finnes det?

Frittstående

Vi organiserer et lite antall av våre egne, frittstående kurs, med et skreddersydd opplegg for ulike nivåer og sykkelgrener. Se kursoversikten under.

Arrangementer

Skal du booke oss med sykkelshowet til ditt arrangement, kan kanskje en workshop være en fin del av opplegget også? Eller vi kan komme for workshopen alene.

Klubb og jobb

Vi kan komme til din klubb eller arbeidsplass og ha kurs. Opplegget skreddersys utifra deres ønsker, enten det er for å øke nivået i en sykkelgruppe eller for å få i gang syklingen til jobben.

Coaching

Ønsker du tettest mulig oppfølging, kan coaching 1-til-1 eller i små grupper være det riktige. Vi snakker sammen om dine eller deres mål, og lager et opplegg som passer best mulig.

Kursoversikt

Meld deg på et av våre frittstående kurs.

Er du usikker på hvilke kurs som passer deg, ta kontakt.

TYPE KURS ALDER NIVÅ DATO STEDPLASSERPRISPÅMELDINGVARIGHETINSTRUKTØR
Kommer snart...Gå til skjema
Kursbetingelser for våre frittstående kurs: Det må være minimum 10 påmeldte deltagere for at kurs skal gjennomføres. Påmeldingen er bindende. Betaling skjer enten ved forhåndsbetaling (faktura) eller Vipps på kursdagen.

Nyhetsbrev

Send oss eposten din, og vi informerer deg om nye kurs umiddelbart.

Kursbeskrivelser

Vårt Grunnkurs har som mål å lære deg grunnleggende sykkelkontroll. Du vil blant annet få bedre balanse, lære teknikker for løfting av for- og bakhjul, hoppe med begge hjulene og sykle utfor kanter.

Kurset Viderekommen passer for de som behersker teknikkene beskrevet i vårt Grunnkurs. Her vil alt bli tatt et steg videre, og det vil blant annet bli fokus på å forsere kanter, tekniske passasjer og vi vil bygge videre på hopping, hjulløfting og balansering.

Vårt Ekspertkurs passer for deg som har drevet med sykling i mange år, og behersker bunnyhopp, sykling på bakhjulet, snuing på forhjulet og kan stå i ro på sykkelen i mange minutter. Her vil vi ta ting videre, og nesten nærme oss trialsykling når det gjelder balanse, kontroll og presisjon. Vi anbefaler vårt Viderekommen-kurs før du melder deg på dette.

Vi tilbyr egne kurs for damer og ungdom. Står det ingen informasjon, er kurset for alle. Minimums-, og noen ganger maksimalalder, står alltid oppført i kurskalenderen.

Kursutstyr

  • HVA VI HAR MED? Vi har laget en egen rigg for våre kurs og workshops, med enkle elementer som er perfekte for å lære seg flere av de grunnleggende teknikkene på. I tillegg bruker vi naturlig terreng, og kan også gjøre kurs utelukkende i skogen.
  • HVA DU HAR MED? Som deltager på våre kurs må du ha med egen sykkel, hjelm, matpakke og drikke. Det kan være lurt å ta med sykkelhansker og annet beskyttelsesutstyr også. Vi anbefaler flate pedaler for best utbytte, men du kan bruke klikkpedaler om du selv vil. 

Påmeldingsskjema

Meld deg på et frittstående kurs ved å fylle ut skjemaet under.

Har du spørsmål om kurs eller show, vennligst bruk vårt kontaktskjema.


© Copyright Eirik Ulltang Sykkelshow - Alle rettigheter reservert | Presse