free css templates

PRESSE

Er du ute etter høyoppløselige bilder, logoen vår eller informasjon om oss.
Da er du på rett sted.

Høyoppløselige bilder
Logofiler
Informasjon

Høyoppløslige bilder

Fotograf skal krediteres på all bildebruk. Riktig fotograf står i bildetekst eller i filnavnet på fotoet du laster ned.

Hvordan laste ned bildene i høy oppløsning.

  1. Venstreklikk på bildet du ønsker å laste ned.
    Det åpnes i et nytt vindu.
  2. Høyreklikk (Ctrl-klikk på Mac) på bildet i det nye vinduet, og velge "Lagre bildet som...".
    Velg en plassering på din datamaskin, og trykk Lagre.
Mobirise

Vår logo

Ønsker du å bruke vår logo for markedsføring av sykkelshow på ditt arrangement, kan du laste ned i både piksel- eller vektorformat her. 

Merk at logoen må brukes akkurat som den er. Om dere vil endre noe, skal det godkjennes av oss først.

Informasjonstekster

Under finner du info om syklistene, sykkelshowet og trialsykling.

Om Eirik Ulltang

Eirik Ulltang (født 1990) er en norsk, profesjonell utøver innen sykkelgrenen trial. Han var den første norske som deltok i verdenscupen og EM i trial. Hans beste internasjonale resultater er niendeplass i EM, tolvteplass i verdenscupen og 14.plass i VM. Hans beste plassering på UCIs offisielle verdensrangering er nummer elleve.

Eirik vant det første offisielle trialrittet i Norge, det første norgescuprittet, og det første norgesmesterskapet som ble arrangert. Han er syv ganger sammenlagtvinner av norgescupen og fem ganger norgesmester. Eirik har per desember 2018 vunnet 28 av 32 enkeltritt i norgescupens historie.

I tillegg til å konkurrere, arrangerer Eirik sommerleirer, sammenkomster og ritt for trialsyklister i Norge. Men, det som tar mest tid er sykkelshowene, hvor han reiser rundt i hele Norge med et komplett showoppsett, og gjør oppvisninger og kurs på alt fra festivaler og sykkelritt, til konferanser og messer.

Eiriks personlige nettside:
eiriktrials.com

Eirik på sosiale medier:
Facebook.com/eiriktrials
Instagram.com/eiriktrials
Youtube.com/eiriktrials

Om sykkelshow.no

Sykkelshow.no ble startet av fem ganger Norgesmester i trialsykling, Eirik Ulltang, i 2011. Målet har fra dag én vært å få flere til å åpne øynene for trialsykling, samt å inspirere og motivere til mer sykling i befolkningen.

Siden oppstarten har interessen for sykkelshowene økt veldig, og det er i dag en fulltidsjobb. For å dekke en økende interesse, er også Joachim Skjævestad og Erik Solbakken en del av Team Sykkelshow, begge med lang erfaring og svært gode ferdigheter innen trialsykling. Arrangøren velger selv hvor mange syklister som skal sykle per show, noe som gjør at hvert show tilpasses kundens ønske og budsjett.

Sykkelshowet er unikt på den måten at det på kun 150-300 m² meter areal er i stand til å demonstrere trialsyklingens egenart, noe få andre actionsporter kan få til på et så begrenset området. 

Sykkelshow.no tilbyr en komplett pakke, hvor det eneste arrangøren må tenke på er et egnet område og en stikkontakt innen 50 meter radius. Team Sykkelshow bruker trådløse mikrofoner under showet, så de både sykler og gjør speakerjobben selv. Dette skaper en nærhet og direkte kommunikasjon mellom syklist og publikum, som både engasjerer og imponerer de som ser på i enda større grad. Lydanlegg, inngjerding, telt og alt utstyret som trengs for å gjennomføre showene blir medbrakt av sykkelshow.no.

Om trialsykling

Biketrial er en sykkelgren der målet er å sykle opp, over, mellom og ned fra ulike hinder. Hinderene kan være omtrent alt fra en murkant i byen til en steinrøys i skogen.

I en konkurranse skal en sykle flere hinderløyper, der målet er å fullføre uten å berøre bakken eller hinderene med annet enn dekkene på sykkelen.

Biketrial er å regne som en livsstilsidrett, og mange driver helt utenfor konkurranser og organiserte former.

Mer om biketrial:
biketrial.no

Offisielle partnere

Sykkelshow samarbeider med flere sterke merkevarer som gir støtte, produkter og tjenester. Uten disse partnerne, ville det ikke vært noe show.

Følgende partnere samarbeider med Sykkelshow.no for 2019:
Speed Cykkel - Norsk sykkelmerke fra 1926
Peugeot Professional - Varebiler
Destinasjon Trysil - Sykkelpark og destinasjon
Giro - Hansker og hjelmer
Camelbak - Sekker og drikkesystemer
Askim Mek. Verksted - Showrigg og annet metallarbeid
Hallgruppen - Popup-telt, beachflag, bannere
Data Dekor - Folie og klistremerker til bil, henger og rigg


© Copyright Eirik Ulltang Sykkelshow - Alle rettigheter reservert | Presse