Safari på trialsykler i Cape Town

Eirik og Joachim reiste til Cape Town, Sør-Afrika tidligere i år, for deres egen type safari - med trialsykler. Cape Town tilbyr noe av det beste naturlige terrenget for trialsykling som finnes, og sammen med et fantastisk vær og klima, blir det mye sykling!

12.12.2019

Kjent i trialmiljøet
Cape Town er kjent i trialmiljøet for å være en av stedene med den beste naturlige trialsyklingen. Men, det Joachim og Erik opplevde, var også fantastisk vær, natur, kultur, mat og mennensker. Noe av dette ble fanget med kameraet, og du kan se det i videoen under. Målet var ikke å lage en ren trialvideo, men også å fange stemningen og opplevelsene utenom, fra kjøring langs smale kystveier til den obligatoriske fjellturen opp på Table Mountain.

Garantert ikke siste gang
Selv om det er langt fra Norge til Sør-Afrika, er dette garantert ikke siste gang teamet reiser ned der for å sykle og trene. Det var ikke bare Eirik og Joachim som var der nede heller. De var sammen med daværende verdensmester Thomas Peckhacker og tidligere europamester Javi Alonso. Dere kan se Thomas' video fra Cape Town her.

Ny YouTube-kanal
Dette er fjerde video ut på Sykkelshows nye YouTube-kanal, og vår andre original produksjon. Hele videoen er filmet, redigert og produsert av Team Sykkelshow. Det vil komme nye videoer ut jevnlig fremover, i starten to ganger per måned. På kanalen vil du finne en blanding av originale produksjoner som denne, showvideoer, bakommateriale, vlogger og gjensyn med gamle klassikere fra syklistene i teamet. Det er mye som skjer i kulissene for tiden, og dette vil vi ta dere med på.

Flere videoer fra teamet er her på Team-siden.

Ønsker du å abonnere på oss, kan du besøke YouTube-kanalen vår.

PS: Vi har også opprettet ny Facebookside, i tillegg til vår eksisterende Instagramprofil.

DEL DENNE ARTIKKELEN

Våre SoMe-kanaler:


© Copyright Eirik Ulltang Sykkelshow - Alle rettigheter reservert | Presse