Spektakulære show med biketrial, parkour og BMX på TusenFryd!

SYKKELSHOW har utviklet et nytt konsept for TusenFryd, døpt TRICKS & STUNTS, hvor vi for første gang har fått med oss BMX og parkour sammen med biketrial. Dette skaper et spektakulært show, aldri før sett i Norge.

03.07.2020

Tre ganger hver dag hele sommeren
TRICKS & STUNTS-showene blir gjennomført tre ganger daglig på TusenFryd gjennom hele sommeren, til og med 2. august. Hvert show er tettpakket med spektakulær action, og alle tre disiplinene leverer på et nivå helt opp mot deres maksimale ferdigheter. Kombinasjonen med Norges desidert beste innenfor biketrial, parkour og BMX/DJ, skaper et helt unikt show.

Et team bestående av de beste
Teamet består av de faste i Team Sykkelshow, med Eirik Ulltang, Erik Solbakken og Joachim Skjævestad. I tillegg har Kenaz levert Norges desidert råeste innenfor parkour, nemlig Kevin Fjellmyr, Nikolai Arnesen og Jordan Tyler Lea. Freestylesyklingen blir gjort av BMX-syklist Erik Testdal og dirt-/slopestylesyklist Adrian Tell, begge å regne som de absolutt beste i Norge. 

En av de største showriggene i Europa
Den nye riggen, utviklet spesielt for Tusenfryd denne sommeren, er en av de største av sitt slag i Europa. Riggen består av av våre tidligere største trialrigg, Boxerriggen, sammen med store deler av vår originale rigg, Partnerriggen. I tillegg har vi laget et nytt og helt unikt trialhinder, sammen med et svingstangelement for både parkour og trial, og en stor hopplinje for BMX. Totalt er det over 400 kvadratmeter showareal.

Covid-begrensninger
På grunn av pågående coronapandemien, ble samtlige show avlyst på våren og forsommeren. Det er derfor gledelig at TusenFryd fikk åpne, og at det ble show. Det er likevel begrensninger på hvert show, med kun 200 tilskuere, og minimal interaksjon mellom utøverne og publikum etter hvert show. 200 tilskuere rundt et 400 kvardarmeter stort showområde kan bli glissent, men erfaringen etter de tre første showdagene, er at det er ingen hindring for hverken stemningen under showet eller innsatsen til utøverne.

Konseptet blir værende
Etter at vi har gjort showene for TusenFryd, vil vi tilby TRICKS & STUNTS-konseptet som en pakke til andre arrangører og kunder. Ønsker du å vite mer eller booke oss, er det bare å ta kontakt.

Du kan følge oss på Facebook og Instagram for daglige oppdateringer gjennom sommeren.


DEL DENNE ARTIKKELEN

Våre SoMe-kanaler:


© Copyright Eirik Ulltang Sykkelshow - Alle rettigheter reservert | Presse