one page site templates

OM SYKKELSHOW

Snurr film eller bla nedover.

Noen tall

Det er gøy.

7

år siden vi startet

Sykkelshow ble startet av Eirik Ulltang i 2011. Etter hvert ble det så populært at han måtte få med seg både Erik Solbakken og Joachim Skjævestad i teamet for å dekke etterspørselen.

100

sykkelshow siden starten. Minst!

Siden vi startet har det gradvis blitt flere og flere sykkelshow hvert eneste år. I 2018 hadde vi show 55 steder!

36

seire i NM og norgescup

Trial er en ung idrett i Norge, og siden den offisielle starten av grenen i 2012 har Team Sykkelshow vunnet alle offisielle ritt - med to unntak! Det sier vi oss ganske fornøyd med.

Alt utstyr

Vårt sykkelshow er en komplett løsning. Det vil si at vi har med alt av utstyr, inkludert inngjerding og  lydanlegg. Alt arrangøren må tenke på, er et egnet areal og en stikkontakt innenfor 50m radius.

Speaker + syklist i ett

Vi er våre egne speakere. Han som sykler showet, har også en trådløs mikrofon på seg, hvor han forklarer og forteller om sykling, seg selv og alt mulig annet. Vi kan også spesialtilpasse budskapet til ditt arrangement.

Over hele landet

Vi gjør show over hele landet, og kjører gladelig i mange timer for å gi ditt arrangement noe ekstra. Blir kjørelengden for stor, finner vi alltid en løsning. Vi har lave satser på kilometergodtgjørelse, slik at det blir minst mulig ulempe å bo langt unna oss.

Våre kunder

Dette er noen av kundene våre.

TA KONTAKT MED OSS!

Hvert show tilpasses deres ønske og budsjett.


© Copyright Eirik Ulltang Sykkelshow - Alle rettigheter reservert | Presse