SYKKELSHOW TIL DITT ARRANGEMENT

Sykkelshow leverer spektakulær underholdning på sykkel til ditt arrangement.

Den mest komplette løsningen til ditt arrangement.

Alt utstyr

Vårt sykkelshow er en komplett løsning. Det vil si at vi har med alt av utstyr, inkludert inngjerding og lydanlegg. Alt arrangøren må tenke på, er et flatt areal og en stikkontakt. Resten fikser vi!

Speaker + syklist i ett

Vi er våre egne speakere. Han som sykler showet, har også en trådløs mikrofon på seg, hvor han kommuniserer og engasjerer publikum, samt forklarer og forteller om trialsykling.

Over hele landet

Vi gjør show over hele landet, og kjører gladelig i 15 timer for å gi ditt arrangement noe ekstra. Blir kjørelengden for stor, finner vi alltid en løsning. Vi har vært fra Lindesnes i sør, til Tromsø i nord, og fra Trysil i øst til Florø i vest.  

To ulike pakker

Du som kunde kan velge: Vår originale rigg fra 2011, eller den nye riggen som ble laget i 2019. Alt nytt, alt større, alt mer spektakulært. Budsjett, type arrangement og lokasjon avgjør hva som passer dere best. 

Lang erfaring & høye ferdigheter

Vi har lengst erfaring og flere gode prestasjoner i trialsporten.

8

år siden vi startet

Sykkelshow ble startet av Eirik Ulltang i 2011. Etter hvert ble det så populært at han måtte få med seg både Erik Solbakken og Joachim Skjævestad i teamet for å dekke etterspørselen. Til sammen har de over 50 år med trialerfaring!

150

sykkelshow siden starten. Minst!

Siden vi startet har det gradvis blitt flere og flere sykkelshow hvert eneste år. I 2018 hadde vi show 55 ulike steder, som er ny rekord! Veldig mange av kundene er tilbakvendende år etter år, som vi håper og tror betyr at vi gjør en god jobb!

40

seire i NM og norgescup

Trial er en ung idrett i Norge, og siden den offisielle starten av grenen i 2012 har Team Sykkelshow vunnet alle offisielle ritt i eliteklassen - med ett unntak! I tillegg har Eirik flere gode internasjonale plasseringer, med nr. 9 i EM, nr. 12 i worldcup og nr. 14 i VM.

Hvor passer det med sykkelshow?

Det er nesten ubegrenset hvor vi kan gjøre show, både innendørs og utendørs.

Vil du ha eksempler på hvor vi har gjort show, kan du se kundeoversikten vår lenger nede på siden.

Utendørs

Sykkelshowet passer hvor som helst det er et fast og flatt underlag. Ute kan vi bruke alt utstyret, som gir det mest spektakulære showet.

Eksempler: Sykkelritt, sportsarrangementer, fotballturneringer, pauseunderholdning i fotball-, håndball-, basketkamper, aktivitetsdager, temadager, skoler, festivaler, firmafester, private fester m.m.

Innendørs

Sykkelshow innendørs gjør vi mye gjennom hele vinteren, f.eks. på scener, i gymsaler og messehaller. Vi tilpasser showriggen til lokalet og arrangementet ditt.

Eksempler: Bransjemesser, sportsmesser, kick-offs, kjøpesenter, skoler, julebord, konferanser, prisutdelinger, firmafester, private fester, m.m.

HVA SIER NOEN AV KUNDENE VÅRE?

«Jeg liker veldig godt måten Eirik inkluderer ungene på. Vi er utrolig fornøyd med produktet han har levert til oss.»

Jonas Uthus
SKARVERITTET, GEILO

«Sykkelshowet med Eirik var kjempeinspirasjon for små og store til triksing og lek med egen sykkel. Vi vil ha flere show, og neste gang skal vi også ha en workshop for potensielle nye trialsyklister.»

Mari Gabrielsen
ASKER KOMMUNE

«Vi hadde gleden av å ha Eirik på besøk under vårt familiearrangement Dalheim-dagen. Et spektakulært show med ferdigheter som imponerte både barn og voksne. Vår sykkelgruppe fikk ny inspirasjon til videre satsning.»

Thomas A. Sagen
DALHEIM IL, DALEN

«3v3 Norge søkte etter det spektakulære da vi skulle tilføre våre populære fotballturneringer en ekstra dimensjon. Med Eirik Ulltang fikk 10 av våre samarbeidsklubber oppleve hans forrykende sykkelshow i 2016 og 2017, og vi gleder oss til fortsette å glede barn og foreldre Norge rundt sammen med Eirik!»

Finn Ove Søfting
3V3 NORGE

«– Vi har henta Ulltang hit i dag fordi trialsykling er litt annleis og det er underhaldande å sjå. Dessutan er det viktig for oss å vise fram breidda i idretten vår.»

Jens Petter Kjelsnes
LEDER FLORA CYKLEKLUBB

Sykkelshow i media

Klikk på bildene for å se mer (åpnes i nytt vindu).

Aftenposten

Aftenposten

"Som et underholdningsinnslag på turneringen, hadde syklist Eirik Ulltang en oppvisning i sykkeltriksing."

TV2 Sykkelkveld

TV2 Sportskanalen

Innslag under Sykkelkveld med sykkelshow fra NM Landevei i Brumunddal i 2015. Showet starter etter ca. 1 min.

TV2

TV2.NO

"Også med var den profesjonelle trial-syklisten Eirik Ulltang. Han skal ikke være med i sykkel-NMs gateritt men har visse ferdigheter på sykkelen likevel."

Grimstad Tidende (abo)

"11 år gamle Lars Kveim-Aas fikk demonstrert på nært hold hvor mye kult man kan gjøre med en triksesykkel."

Firdaposten

"Proffsyklist i verdsklasse, Eirik Ulltang var laurdag i Florø for å ha sykkelshow.."

Lindesnes

"Omran Sharifi (12) stolte såpass på proffsyklist Eirik Ulltang at han lot ham få sykle over ham med trialsykkel [...]."

Ringsaker Blad (video)

"1000 elever var samlet på torget i Brumunddal fredag for å spise, se på sykkelshow og være med på premieringa av den beste sykkelskolen."

Våre kunder

Vi er stolte av å ha samarbeidet med en mengde sterke firmaer og merkevarer.

Du kan også lese hva noen av kundene våre sier.

TA KONTAKT MED OSS!

Hvert show tilpasses deres ønske og budsjett.

Følg oss her:


© Copyright Eirik Ulltang Sykkelshow - Alle rettigheter reservert | Presse