web design templates

SYKKELSHOW TIL DITT ARRANGEMENT

Sykkelshow leverer underholdning på sykkel til ditt arrangement.

Den mest komplette løsningen til ditt arrangement.

Alt utstyr

Vårt sykkelshow er en komplett løsning. Det vil si at vi har med alt av utstyr, inkludert inngjerding og lydanlegg. Alt arrangøren må tenke på, er et egnet areal og en stikkontakt. Resten fikser vi!

Speaker + syklist i ett

Vi er våre egne speakere. Han som sykler showet, har også en trådløs mikrofon på seg, hvor han kommuniserer og engasjerer publikum, samt forklarer og forteller om trialsykling.

Over hele landet

Vi gjør show over hele landet, og kjører gladelig i mange timer for å gi ditt arrangement noe ekstra. Blir kjørelengden for stor, finner vi alltid en løsning. Vi har vært fra Lindesnes i sør, til Tromsø i nord, og fra Trysil i øst til Florø i vest.  

To ulike pakker

Du som kunde kan velge: Vår originale rigg fra 2011, eller den nye riggen som blir konstruert for 2019. Alt nytt, alt større, alt mer spektakulært. Budsjett, type arrangement og lokasjon avgjør hva som passer dere best. 

Lang erfaring & høye ferdigheter

Vi har lengst erfaring og flere gode prestasjoner i trialsporten.

8

år siden vi startet

Sykkelshow ble startet av Eirik Ulltang i 2011. Etter hvert ble det så populært at han måtte få med seg både Erik Solbakken og Joachim Skjævestad i teamet for å dekke etterspørselen. Til sammen har de over 50 år med trialerfaring!

150

sykkelshow siden starten. Minst!

Siden vi startet har det gradvis blitt flere og flere sykkelshow hvert eneste år. I 2018 hadde vi show 55 ulike steder, som er ny rekord! Veldig mange av kundene er tilbakvendende år etter år, som vi håper og tror betyr at vi gjør en god jobb!

35

seire i NM og norgescup

Trial er en ung idrett i Norge, og siden den offisielle starten av grenen i 2012 har Team Sykkelshow vunnet alle offisielle ritt i eliteklassen - med to unntak! I tillegg har Eirik flere gode internasjonale plasseringer, med nr. 9 i EM, nr. 12 i worldcup og nr. 14 i VM.

Hvor passer det med sykkelshow?

Det er nesten ubegrenset hvor vi kan gjøre show, både innendørs og utendørs.

Vil du ha eksempler på hvor vi har gjort show, kan du se kundeoversikten vår lenger nede på siden.

Utendørs

Sykkelshowet passer hvor som helst det er et fast og flatt underlag. Ute kan vi bruke alt utstyret, som gir det mest spektakulære showet.

Eksempler: Sykkelritt, sportsarrangementer, fotballturneringer, pauseunderholdning i fotball-, håndball-, basketkamper, aktivitetsdager, temadager, skoler, festivaler m.m.

Mobirise

Innendørs

Sykkelshow innendørs gjør vi mye gjennom hele vinteren, f.eks. på scener, i gymsaler og messehaller. Vi tilpasser showriggen til lokalet og arrangementet ditt.

Eksempler: Kjøpesenter, skoler, julebord, konferanser, prisutdelinger, bransjemesser, sportsmesser, kick-off m.m.

Våre kunder

Vi er stolte av å ha samarbeidet med en mengde sterke firmaer og merkevarer.

Du kan også lese hva noen av kundene våre sier.

TA KONTAKT MED OSS!

Hvert show tilpasses deres ønske og budsjett.


© Copyright Eirik Ulltang Sykkelshow - Alle rettigheter reservert | Presse