Underholdning til arrangementer innendørs på sykkel

Sykkelshow.no leverer underholdning til arrangementer innendørs på sykkel. Her er en video med tilbakeblikk på inneshowene vi gjorde i 2019. I den siste YouTube-videoen vår, ser du hvor tilpasningsdyktig showriggen er: små eller store scener, idrettshaller, det meste vil fungere.  

26.11.2019

Videoen er satt sammen med klipp fra innendørsshow i Bergen, Stavanger, Askim og Drammen, og viser sykling av Eirik Ulltang. Arrangementene vi har deltatt på har vært varierende, med messer i Askim og Stavanger, prisutdeling/galla i Drammen og privat firmaarrangement i Bergen, hvor Eirik sammen med Dag Otto Lauritzen stod for underholdningen.

Nye videoer to ganger per måned
Dette er tredje video ut på Sykkelshows nye YouTube-kanalDet vil komme nye videoer ut jevnlig fremover, i starten to ganger per måned. På kanalen vil du finne en blanding av showvideoer som denne, originale produksjoner, bakommateriale, vlogger og gjensyn med gamle klassikere fra syklistene i teamet.

Flere showvideoer finner du på Galleri-sidene.

Ønsker du å abonnere på oss, kan du besøke YouTube-kanalen vår. Vi kan nesten ikke vente med å publisere den neste videoen på kanalen, som vil være filmet på et helt annet kontinent enn de første tre.

PS: Vi har også opprettet ny Facebookside, i tillegg til vår eksisterende Instagramprofil.

DEL DENNE ARTIKKELEN

Våre SoMe-kanaler:


© Copyright Eirik Ulltang Sykkelshow - Alle rettigheter reservert | Presse