Vi startet showsesongen på et arrangement i Sarpsborg

Showsesongen er endelig i gang igjen, og vi startet det hele som underholdningsbidraget på et arrangement i Sarpsborg. Showene ble utført av Joachim Skjævestad og Eirik Ulltang rett foran Storbyen kjøpesenter i Sarpsborg sentrum.

Eirik Ulltang sykkelshow på arrangement i Sarspborg.

Foto: Thor Erling Gulbrandsen

22.06.2021

Sykkelshows første arrangement i 2021 ble gjennomført midt i Sarpsborg sentrum den 19. juni. Fra Team Sykkelshow stilte Eirik og Joachim på trialsyklene sine, og underholdt publikum med spektakulære hopp og imponerende balanse.

Sykkelglede
Arrangementet i Sarpsborg hadde sykkelglede som tema, hvor man kunne få sykkelen reparert og teste en ferdighetsløype på sykkel. Sykkelshow ble valgt som underholdning, og vi gjorde tre oppvisninger i løpet av dagen. 

Smittevern
Smittevernreglene ble godt ivaretatt, med maksimalt 150 besøkende inne på arrangementet. Med den største showriggen vår ble det god plass langs inngjerdingen, og lett å holde avstand til hverandre. 

Kommende sykkelshow
Våre neste bookinger er i august, med show på Utflukt i Trysil 20. august, samt Barnas Sykkelfestival i Myrkdalen 21. august. Ønsker du å booke oss til ditt arrangement, er det bare å ta kontakt.

Husk du kan følge oss på Facebook og Instagram.

Rigging av sykkelshow på arrangement i Sarpsborg

Slik så det ut da vi rigget til show på arrangementet i Sarpsborg.

Del denne artikkelen

Peugeot Norge
Hallgruppen
Askim Mekaniske Verksted
Giro Sport Design
Camelbak
Data Dekor